VILLA III in 6 maanden gerealiseerd.  


Na een periode van net een half jaar is een bestaande villa te Blaricum omgetoverd van een gedateerde jaren 50-90 woning tot een zeer transparante moderne eigentijdse villa.

Van ontwerp tot realisatie in net 6 maanden. Wat een topprestatie van dit ontwerp/bouwteam!

Van de bestaande villa zijn waardevolle karakteristiek elementen behouden. Een gehele reorganisatie van het woonprogramma in combinatie met een flinke uitbreiding en nieuwe gevelelementen maken deze transformatie compleet. Het was een waar genoegen om aan deze opdracht te mogen werken.

 EILAND HUIS met slimme veranda. 

Een eigentijdse uitbreiding voor het eilandhuis zorgt voor een geheel hernieuwde woning tuin relatie. Het dagelijks leven zal nu nog meer op buiten gericht zijn en grotendeels plaatsvinden onder de luifel. 
De luifel is zo geplaatst dat in het voor- en najaar maximaal gebruik gemaakt kan worden van passieve opwarming van de woning door de zon.  

DE_SCHANS.htmlDE_SCHANS.htmlDE_SCHANS.htmlDE_SCHANS.htmlDE_SCHANS.htmlDE_SCHANS.htmlDE_SCHANS.htmlDE_SCHANS.htmlDE_SCHANS.htmlDE_SCHANS.htmlDE_SCHANS.htmlDE_SCHANS.htmlDE_SCHANS.htmlshapeimage_3_link_0shapeimage_3_link_1shapeimage_3_link_2shapeimage_3_link_3shapeimage_3_link_4shapeimage_3_link_5shapeimage_3_link_6shapeimage_3_link_7shapeimage_3_link_8shapeimage_3_link_9shapeimage_3_link_10shapeimage_3_link_11
 SCHURANDA een schuur en veranda in eigentijds tuinhuis. 

Droog zitten, in de zon zitten, in de schaduw zitten, schommelen, speelruimte, een berging voor de bakfiets en een opstelplaats voor een warmtepomp dat is wat dit tuinhuis zo bijzonder maakt. Het tuinhuis is zo ontworpen dat in elk jaargetijde het een fijne plek is om te verblijven. Het tuinhuis is uitgevoerd in Douglashout en voorzien van een groendak.   

SCHURANDA.htmlSCHURANDA.htmlSCHURANDA.htmlSCHURANDA.htmlSCHURANDA.htmlSCHURANDA.htmlSCHURANDA.htmlSCHURANDA.htmlSCHURANDA.htmlSCHURANDA.htmlSCHURANDA.htmlSCHURANDA.htmlSCHURANDA.htmlSCHURANDA.htmlshapeimage_4_link_0shapeimage_4_link_1shapeimage_4_link_2shapeimage_4_link_3shapeimage_4_link_4shapeimage_4_link_5shapeimage_4_link_6shapeimage_4_link_7shapeimage_4_link_8shapeimage_4_link_9shapeimage_4_link_10shapeimage_4_link_11shapeimage_4_link_12